Dreads verlengen

Vind je je dreads (nieuwe of bestaande) niet lang genoeg. Dan bied ik je de mogelijkheid om ze te verlengen. Ik werk met een arbeidsintensieve methode om een stuk haar toe te voegen aan de bestaande dread, waardoor de dread een heel stuk langer wordt. De verbinding tussen jouw dread en de verlenging is sterk en nauwelijks zichtbaar. Er worden geen chemische stoffen en hulpmiddelen gebruikt.

Ik maak voor de verlengingen uitsluitend gebruik van echt haar. Dit haar kan eventueel aangeschaft worden bij Salon Carmen in Hengelo. We kiezen samen het haar wat qua structuur, kleur e.a. zoveel mogelijk lijkt op je eigen haar. Ik maak er dan verlengstukken van, die later aan je haar toegevoegd zal worden.

Als je door mij nieuwe dreads hebt laten zetten, dan worden de verlengingen op een later tijdstip gezet. Beide processen nemen veel tijd in beslag en zijn niet op 1 dag te doen. Daar maken we een vervolgafspraak voor. De kosten zijn voor de aanschaf van het haar en het aantal verlengingen dat je nodig hebt. Het is wel zaak dat ik het haar minimaal een maand van tevoren in huis heb, dan kan ik de verlengstukken maken. 

Wil je bestaande dreads laten verlengen, is de prijs mede afhankelijk van de afwerking van je dreads. Zijn de dreads aan de onderkant bijvoorbeeld afgerond, dan kost het meer tijd en werk om de verlengingen eraan te zetten. Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan.

 

Kosten verlengen

  • Per dreadverlenging (max 5 stuks): €3,- per dread (+ eventuele meerprijs bestaande dreads)
  • Tot en met 80 verlengingen is je investering  € 147,- (mits makkelijk aan te zetten), meer dan 80, vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan
  • Je afspraak staat vast als je een aanbetaling van € 50,- overgemaakt hebt
  • De kosten zijn exclusief het haar voor de verlengingen

 

Enthousiast?

Klik dan op onderstaande button om direct een behandeling aan te vragen.

Je kunt natuurlijk ook contact met mij opnemen voor een afspraak of vragen. Mijn telfoonnummer is: 0639560832. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook, deze kan naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  

© Lunara 2021 | Gebouwd door sitesosimple

Please publish modules in offcanvas position.